keskiviikko 24. huhtikuuta 2019

Nuotiolla-podcastin vieraana

Tasan vuosi sitten laskeuduimme Kangerlussuaqin lentokentälle valmiina aloittamaan pitkä hiihtoretkemme yli Grönlannin jäätikön. Tuossa vaiheessa emme osanneet arvata, kuinka tapahtumarikas ja haastava kuukausi edessämme olisi. Kävin helmikuussa muistelemassa reissuamme Reppu ja reissumies Olli Järvenkylän Nuotiolla-podcastissa. Juttua muun muassa Grönlannin ylitykseen valmistautumisesta, varusteista sekä jääkarhuista. Lisäksi selviää, miten rakennetaan sisävessa arktiselle jäätikölle. Podcast löytyy myös Spotifyn kautta. Kannattaa kuunnella myös muut osat!


Myös Reppuretki teki hyvän jutun Grönlannin reissusta ja tulevaisuudensuunnitelmistani. Käväisin syksyllä vieraana myös Ylen Mennään metsään -teemaillassa, jossa juttua Grönlanti-retkikunnasta sekä retkeilystä yleisemmin. Fridan tekemä mainio Across Greenland 2018 -dokkari kannattaa myöskin tsekata!

Vaikka blogi on ollut pienoisella tauolla, vuoden 2019 retkikuntien suunnittelu on jo täydessä vauhdissa. Suunnitelmissa on muun muassa uusi retkikunta Grönlantiin sekä eräs isompi projekti Himalajalla. Näistä lisäinfoa pian!

(Kuva: Frida Pelin)

4 kommenttia:

 1. Vautsi! Onnea uusiin projekteihin!

  VastaaPoista
 2. Molemmat jutut oli mukavia. Pitänee käyä kahtelemassa tuo Pelinin juttu kans. Mukavata Vappua sinne jonnekkin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thänks! Kantsii, se on hyvä pätkä! Hyvät vaput :)

   Poista